A műanyag és a környezetvédelem mind addig ellent mondásban álltak egymással, amíg fel nem fedezték például a műanyag ablakok környezetvédelmi szerepét.

Miben rejlik a műanyag ablakok népszerűsége?

A műanyag ablakok alapvető tulajdonságának egyike a jó hőszigetelő képessége, melyet egy megfelelő ablaküveggel még inkább tökéletesíthetünk. És ha a megfelelő hőszigetelést alkalmazzuk, akkor a káros anyagkibocsájtásunkat is minimalizálhatjuk.

Biztosak vagyunk benne, hogy Ön sem szeretne többet fűteni vagy hűteni a kelleténél.

A modern technológiai eljárással készülő műanyag ablakok ma már olyan kiváló hőszigetelő tulajdonsággal rendelkeznek, hogy még a legmagasabb energetikai tanúsítványi fokozatnak is maradéktalanul megfelelnek.

Legyen tél vagy nyár, a forgalmazásunkban kapható műanyag ablakok garantáltan megtartják az általunk beállított belső hőmérsékletet. További előnyei még a műanyag ablakoknak a hangszigetelő- és a kiváló ellenálló képessége az időjárási viszontagságokkal szemben. Műanyag ablakaink alkalmazásával nem kell tartani a különböző külső környezeti behatásoktól, a korróziótól és a lepattogzott festék látványától. A műanyag ablakok ellenállnak a külső környezeti behatásoknak, a korróziónak, a vetemedésnek, az idő előre haladtával nem kell lepattogzó festéktől, vagy rozsdafolttól tartani.

Miért minket válasszon, ha műanyag ablakokról van szó?

  • magas minőség
  • teljes körű szolgáltatások
  • beépítés, akár országosan is (előzetes egyeztetés és egyéni megállapodás alapján)
  • 100% garanciavállalás és igény esetén szakmai tanácsadást, illetve karbantartás vállalunk

Amennyiben bármilyen kérdése merült fel a műanyag ablakokkal kapcsolatban, akkor hívjon minket bizalommal! Professzionálisan képzett és gyakorlott kollégáink készséggel állnak a rendelkezésére, hogy megválaszolják minden felmerülő kérdését!