műanyag redőnyök ellenben a függönyökkel, vagy reluxákkal, sokkal hatékonyabb és szabályozhatóbb fényzárást biztosítanak. A redőnyöknek nem csak árnyékoló, de kiváló védelmező funkciójuk is van. A műanyag redőnyök hatékony védelmet nyújtanak az ablakoknak a különböző időjárási viszontagságokkal szemben pl. jégeső, erős napsugárzás stb.

A műanyag redőnyök emellett növelik az ingatlan értékét, és kiváló hőszigetelő kiegészítő elemként szolgálnak.  A folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően ma már rengeteg féle redőnyből választhatunk, így nem csak funkciójában, de megjelenésében is nagyszerű választás. Az újabb építésű lakások, családi házaknál, vagy intézményeknél a redőnyök szakszerű beszerelése már az átadás előtt megtörténik. Mondhatni, hogy napjainkra a műanyag redőnyök az ingatlanok alap kiegészítőjévé nőtték ki magukat.

Műanyag redőnyök – több lehetőség, jobb minőség!

A reluxák egyetlen hibája, hogy csak belső árnyékolásra alkalmasak. Akik olyan eszközre vágytak, mely több funkciót is képes ellátni egyszerre, és szép kivitelezése mellett még az ingatlan értékét is növel, akkor feltétel nélkül a redőnyt választották. A redőny funkciójában és kivitelezésében is túlmutat a függönyön vagy reluxán.

Miért érdemes velünk kiviteleztetni a műanyag redőnyt?

  • Több éves tapasztalat
  • Minőségi alapanyagokkal dolgozunk, és elismert gyártókkal állunk szoros kapcsolatban
  • 100% garanciavállalás
  • Kollégáink igény esetén szakmai tanácsadást biztosítunk

Kínálatunk között elsősorban műanyag és alumínium redőnyök találhatóak. Társaságunk célja, hogy magas minőségű nyílászárokkal és redőnyökkel lássuk el megrendelőinket. Partnereinkkel hosszú távra tervezünk, melynek alapja a bizalom és a hatékony kommunikáció.

Amennyiben bármilyen kérdése merült fel a műanyag redőnyökkel kapcsolatban, akkor hívjon minket bizalommal! Szakképzett és tapasztalt kollégáink állnak a rendelkezésére, hogy megválaszolják minden felmerülő kérdését! Igény esetén szakmai tanácsadást biztosítunk ügyfeleink részére!