A hazai piac egyik legkedveltebb és keresett nyílászárója az alumínium ablak. Hogy miért is?

Az ingatlantulajdonosok szeretik már egyedivé, különlegesebbé tenni a lakásukat és pontosan az ilyen fajta konstrukciókra tervezték az alumínium ablakokat is, hiszen könnyedek és az üvegezési lehetőségeket maximálisan ki lehet használni, mellyel a legegyedibb és exkluzívabb megoldásokat is ki lehet alakítani.

Az alumínium ablak kivitelezése egészen az egyszerű és elegánstól a design, valamint speciális kialakítású ablakokig elérhet. Az alumínium hatalmas előnye – a fa ablakokkal ellentétben -, hogy könnyen és pontosan alakítható, funkcionálisan a legmagasabb igényeket lehet vele kielégíteni.

Miért válasszunk alumínium ablakot?

Az alumínium nagyon merev és ellenálló anyag, ezért az ebből készült ablakok örök életre szólnak, és a színskála bármely árnyalatával festhető.  Minimális karbantartást, ápolást igényel, valamint az összes anyagok közül a legtartósabb megoldást, a leghosszabb élettartamot kínálja Önnek az alumínium ablakok.

Az alumínium ablakok nagy tervezési szabadságot biztosítanak a tervezőinknek, a kis beépítési mélység miatt nagyobb üvegfelület befogadására képes. Tehát a meglepően vékonynak látszódó vastagság lehetővé teszi az üveg nagyarányú használatát az alumínium ablak beépítésekor.

Az elvünk azon alapszik, hogy a legjobb minőségű anyag felhasználásával, a legprecízebben, és az Ön igényeinek megfelelően alakítsuk ki a nyílászárókat!

Kivételezőink számára további kedvezményes lehetőséget tudunk ajánlani, kérjük térjenek be üzletünkbe, hogy a részleteket személyesen is meg tudjuk beszélni.

Amennyiben bármilyen kérdése merült fel az alumínium ablakkal kapcsolatban, akkor hívjon minket bizalommal! Szakképzett és gyakorlott kollégáink állnak a rendelkezésére, hogy megválaszolják minden felmerülő kérdését!