A nyári estéken nincs is jobb, mint egy forró nap után átszellőztessük a lakást. Bár a friss levegővel együtt minden más nem kívánt vendég is betér az otthonunkban, akikkel igazán kellemetlen lenne együtt tölteni az éjszakát. A nem kívánt különböző rovarok ellen tökéletes megoldás nyújt a szúnyogháló.

Miért érdemes minőségi szúnyoghálóba invesztálni?

Napjainkban a szúnyoghálók széles választéka vár minket a boltok polcain. Ezen széles kínálatból választva igazán kedvező áron juthatunk a szúnyoghálókhoz, melyeket igazán könnyedén tapadó csíkokkal tudunk felhelyezni az ablakra. Sajnos ezeknek a szúnyoghálóknak a minősége nem a legjobb ezért élettartama egészen rövid ideig tart. Használatuk során hamar kiszakadnak, illetve az időjárási viszontagságokkal szemben is teljes kudarcot vallanak. A technológia rohamos fejlődésének köszönhetőek ma már a minőségi és időtálló szúnyogháló kivitelezése nem lehetetlen.

Milyen szúnyoghálók közül tudunk választani?

Az egyik legelterjedtebb kivitelezési mód a redőnyhöz kapcsolható és a redőnytokba épített szúnyogháló.

függőleges rolós szúnyogháló kihúzott állapotban az ablakoknál alsó hálóakasztó profillal rögzíthető, a vízszintes mágnessel záródik. Mivel alsó vezetősínnel nem rendelkezik, ez a legkönnyebben kezelhető változat.

Kétszárnyú ajtókra szerelhető kétoldali rugós szúnyogháló, vagy kétszárnyú zsanéros szúnyogháló; utóbbinál a lényeg az, hogy kellően masszív kerete legyen. A fix keretes szúnyogháló csak ablakra szerelhető. A különféle keretes szúnyoghálók között főleg az anyagukban van különbség, ami lehet műanyag, vagy alumínium is. Ezek csak akkor nem szerelhetők fel, ha a nyílászáró külső felületén nincs egy síkfelület, ahová résmentesen rögzíthető a háló.

Láthatjuk, hogy a szúnyoghálóknak napjainkban rengeteg változata elérhető és kivitelezhető. Ezért biztos, hogy mindenki meg tudja találni a számára legmegfelelőbb szúnyoghálót.fel a szúnyoghálókkal kapcsolatban, akkor keressen föl minket bátran!

Amennyiben bármilyen kérdése merült fel a szúnyoghálókkal kapcsolatban, akkor hívjon minket bizalommal! Jól képzett és tapasztalt kollégáink készséggel állnak a rendelkezésére, hogy megválaszolják minden felmerülő kérdését!